Дигитална Имплантология

Какво представлява дигиталната имплантология ?

Компютърно насочванaтa имплантологична интервенция е нова концепция в денталната имплантология, базирана на високотехнологична и иновативна технология. Дигиталната имплантология съчетава информацията извлечена от компютърна томография (КТГ) и интраорален скенер. По този начин може да се планира поставянето на импланта, и коронката в последсвтие, в най-малкият детайл и максимална точност. Важно е зъбният имплант да бъде в правилна триизмерна позиция спрямо естествените и срещуположни зъби, за да служи максимално дълго време. Интервенцията минава бързо и с минимална травма за пациента.

дигитална имплантология

Защо да започнете лечение със зъбни импланти в кабинети на Клиника BB Dental ?

Денталните импланти са единственото дългосрочно решение при пациенти с един или повече липсващи зъби.

 • Даваме ГАРАНЦИЯ за всяка извършена процедура по поставяне на зъбен имплант
 • Лечението е БЕЗБОЛЕЗНЕНО
 • Използваме винтови импланти с доказано КАЧЕСТВО
 • Екипът ни е ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАН в областта на дигиталната  имплантология
 • Предлагаме ДОСТЪПНИ ЦЕНИ в сравнение с останалите  клиники
 • Всеки имплант се поставя след КОМПЮТЪРНО 3Д ПЛАНИРАНЕ и диагностика
 • Всички пациенти получават ПЪРВОКЛАСНО обслужване в луксозна обстановка
Dental Clinic BB Dental

Кои са Предимствата на Денталните Импланти ?

Всеки зъбен имплант, който поставяме, предварително се планира с помощта на 3D софтуер. Това ни дава възможност да сме максимално точни при лечението с импланти, намалява риска от грешки и усложнения, и помага за спокойствието на пациента и лекаря.

 • Подобрен Външен Вид

  Денталните импланти изглеждат и се усещат като вашите собствени зъби. Тъй като са направени да се съединят с костта, те стават постоянни

 • Подобрен Говор

  Зъбните имплантите ще ви позволят да говорите свободно без страх и без притеснения дали ще изгубите нестабилната протеза в устата ви. Лечението започва след обстоен дигитален анализ и оценка на зъбния статус, анатомичните особености и общото състояние, спрямо които се изготвя лечебен и финансов план.

 • Подобряват Комфорта Ви

  Денталните импланти стават час от вас и елиминират дискомфорта от подвижната протеза или липсващия зъб. Използването на зъбни импланти е идеална възможност за възстановяване на функцията и естетиката на вашата усмивка.

 • По-Лесно е Храненето Ви

  Дъвченето с протеза или липсващ зъб е затруднено. Храненето с дентални импланти е удоволствие, тъй като те функционират така както вашите собствени зъби. След поставянето на коронката върху импланта, пациентите могат да сдъвкват твърди храни без да имат никаква чувствителност.

 • Цялостно По-Добро Орално Здраве

  С денталните импланти не се налага да се изпиляват съседните здрави зъби, както при класическия мост. Съседните зъби не трябва да се променят , за да поддържат импланта. Те остават непокътнати и здрави. Единичните импланти също позволяват по- добър достъп в междузъбните пространства и подобряват цялостната устна хигиена.

 • Срок На Годност

  Имплантите са с много дълъг живот. С добра грижа и старателна устна хигиена, те остават в устата за целия човешки живот.

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВЕНИ ДЕНТАЛНИ ИМПЛАНТИ 

В дентални кабинети BB DENTAL използваме винтови зъбни импланти на фирмата OSSTEM, Germany. Те са световен лидер в производството на висок клас импланти. С тяхна помощ можем да разрешим индивидуално всеки конкретен случай.

Всеки пациент получава сертификат за качество на поставените зъбни импланти. 

Как протича лечението с дигитална имплантология

При отлично изпълнение и правилна грижа след края на лечението, денталните импланти могат да издържат вечно.

Първа Стъпка

Установява се дали лечението с дентални импланти е подходящо за вас и дали са необходими допълнителни манипулации за изграждане на необходима кост.

Втора Стъпка

Назначава се 3D рентгеново изследване (снимка).

Трета Стъпка

Готови сме за хирургичната процедура. Изчакваме до 6 месеца за втвърдяване на зъбният имплант.

Финална Стъпка

След успешно вкостяване на импланта се взимат отпечатъци и се изработва възстановителната конструкция – коронка, мост, протеза.

Клиничен Случай от Нашата Практика

Дигитална Имплантологияциркониеви коронки върху импланти
Дигитална Имплантология23 1

Ако си задавате въпросите “Къде в София да си поставя зъбни импланти? ” , “Имам ли нужда от зъбен имплант?”, “Ще боли ли процедурата при поставянето на дентален имплант?, е добре дошъл при нас за професионална консултация и диагностика.