Ние създаваме усмивки

Перфектната усмивка вече възможна

Дигиталният дизайн на усмивката е напредък в козметичната стоматология, който позволява на нашият екип да използва компютърна програма за създаване на модели и изображения, показващи на пациента какво лечение може да направи за усмивката им. Дигиталният дизайн на усмивка изважда предположенията от планирането на усмивката, като ни позволява  да създадем план, преди да започнем каквито и да било лечения.

"Почти винаги усмивката е породена от друга усмивка"

Целият процес за дигитален дизайн на усмивки всъщност е доста прост и бърз. Първо нашият екип ще получи цифрови изображения на вашите зъби, венци и цялостна уста от различни ъгли. На следващо място се използва специализиран софтуер, който демонстрира потенциалните промени, които можем да постигнем с нашите възможности за козметично лечение. След това ще се наслагва физически модел. Създаваме модел от смола, който позволява на пациента да визуализира промените в усмивката си. Накрая ще бъде създаден план за лечение в съответствие с одобрения план за Дигитална усмивка.Свържете се с нас ако имате допълнителни въпроси!

Имате повредени или дори неправилни зъби в усмивката си? Интересувате ли се от козметична стоматология, за да подобрите външния вид на усмивката си? В практиката на BB Dental Clinic, ние сме горди да предложим Дигитален дизайн на усмивката това е по-нова технология в козметичната стоматология, която позволява на нашият екип от специалисти напълно да проектира усмивката ви с помощта на компютърни технологии, преди изобщо да започнете вашето лечението. С помощта на дигитална програма за Дигитален дизайн на усмивката пациентите могат да видят как ще изглежда усмивката им преди да се подложат на процедури, което им позволява да правят коментари и да изразяват безпокойство относно потенциалния нов вид на усмивката им. Дигиталният дизайн на усмивката позволява на зъболекаря и пациента да създаде перфектната усмивка, използвайки съвременни технологии. За вашата консултация, насрочете среща с нашия козметичен зъболекар още днес! Можете да запазите час и директно от нашият сайт тук или от Фейсбоок страницата ни.