Цветните пломби

Цветните пломби или "зъбни звездички" са нов подход при лечението на временните зъби на децата. Материалът, от който са изработени се нарича компомер и има блестящ ефект, като е доказано безопасен за човешкия организъм.

Цветните пломби се предлагат в 8 различни цвята: розов, син, златист, сребрист, зелен, оранжев, лимонено жълт и горски плод.

Тези цветни пломби привличат децата и ги стимулират да посетят зъболекаря, при това с удоволствие, само и само да получат шарена,светеща звездичка. Ето как изглеждат такива пломби в устата на дете.

Предимство на този вид пломби е, че отделят флуорни йони, които предпазват зъба от повторно развитие на кариес. Позволявайки на детето да избере цвета на пломбата си ние му даваме възможност да се включи в лечението. Изборът на цветове оставя у детето дълготрайни и приятни впечатления за денталния кабинет. Този вид пломби стават все по–популярни сред децата и те с желание се връщат при зъболекаря. Вашето дете ще остане очаровано от цветовете, а зъбът му ще бъде здрав. 

Ако искате да си запишете час или имате допълнителни въпроси не се колебайте да ни се обадите на тел: 0988 970 222